Nieuws

21-12-2014 Etchells café met record opkomst


Uitzicht op Hoorn

Afgelopen woensdag werd het Etchells café een groot succes. Maar liefst 16 zeilers waren naar de Loods getogen waar 15 mannen o.l.v. onze nieuwe voorzitter Ymke op informele wijze ideeën uitwisselden over het zeilen in onze Etchells. Zo werd er bijvoorbeeld gesproken over de Europese kampioenschappen die volgend jaar september in Hoorn (door ons dus!) zullen worden georganiseerd. Zal nog wat voorbereiding kosten om zowel organisatorisch als op het water goed voor de dag te komen.

Komend voorjaar staan er teamwedstrijden tegen de Engelsen gepland. Zou geweldig gaaf zijn als ook de Italianen en/of de Ieren acte de présence zullen geven. We besloten niet speciaal voor deze wedstrijden nog nieuwe zeilen aan te schaffen. Het teamzeilen is een erg leuk spelletje waarbij het niet zozeer op bootsnelheid maar des te meer op tactiek aankomt.

Tot slot werden er in een bilateraaltje nog zaken gedaan! We mogen Ronald en Otte feliciteren met hun aanschaf van de Masquerade. Harry heeft helaas besloten een stapje terug te doen en Sjoerd stapt nu helemaal bij Gert-Jan in de El Toro. Mooie ontwikkelingen! We zien jullie aan de start op 11 januari heren! Wie worden de volgende nieuwe eigenaren van zo’n supersnelle Etchells? We hebben vernomen dat de Conjurer wellicht te koop komt?

< Terug